divendres, 3 de desembre del 2010

Primer acte AJ d'Algemesí


     Des de l'Assemblea de Joves d'Algemesí volem convidar a tot el teixit associatiu del nostre poble a participar en el nostre primer acte que serà la Neteja Ciutadana de la Xopera i del riu Magre. D'acord amb el nostre ideari pensem que el pulmó verd de la nostra ciutat mereix que el trobem en um millor estat que l'actual, per això animem a tot el veïnat d'Algemesí a participar en aquesta jornada ecològica. Al mateix temps, esperem potenciar aquest paratge natural com a zona d'oci tant per a joves com per a gent de totes les edats.


     L'acte tindrà lloc el proper 11 de desembre a les 10h. Ens trobarem al bar de la Xopera, i allí ens organitzarem per netejar les distintes zones. També contarem amb la participació d'un membre de Xúquer Viu que ens explicarà l'estat de l'entorn.

     Per a finalitzar, hem preparat un dinar popular; amb un bo d'ajut de 1€ on podreu beure una cerveseta i fer un pica-pica. Podeu contactar amb nosaltres a través de aj.algemesi@gmail.com per reservar el bo d'ajut. Recordar-vos que si les condicions climatològiques no ho permeteren, l'acté s'aplaçaria al dissabte 18 de desembre.

     Ens vegem!