dilluns, 11 d’abril del 2011

Arriba la segona projecció del Cicle de Cinema Documental


Un any més aplega el 25 d'abril, data de fatídic record per a la memòria dels valencians i les valencianes que rememorem els fets de la Batalla d'Almansa i els desafortunats resultats que va comportar: l'aboliment de les nostres llibertats com a poble.

Aprofitant l'avinentesa de la data, des de l'Assemblea de Joves d'Algemesí hem volgut que la següent sessió del Cicle de Cinema Documental girara al voltant d'aquesta qüestió i projectarem el documental produït per Info TV Almansa 1707: de la revolta a la repressió on s'analitzen els esdeveniments, les causes i les conseqüències que tingué l'anomenada Guerra de Successió al nostre país. Perquè pensem que hem de conéixer el nostre passat, per entendre el nostre present i decidir quin futur volem.

L'acte tindrà lloc el diumenge 17 d'abril a la Casa de la Joventut (c/les Escoles, 5) a les 19:00 hores. Comptarem amb la presència de Jose Caballero, llicenciat en Història per la Universitat de València, que farà una intervenció des d'un punt de vista acadèmic sobre aquest fets tan determinants per a la nostra història.